Elfogtak négy embert kábítószer-kereskedelem miatt Erdőkertesen és Csörögön

hrabopress küldte be 2024. 01. 30., k - 17:23 időpontban
""

Budapest, 2024. január 25., csütörtök (MTI) - Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt elfogtak a rendőrök négy embert Csörögön és Erdőkertesen - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-vel.

    Azt írták, kedden harminc rendőr ment ki tizenegy autóval és két kutyával négy helyszínre, ahol kristályt és marihuánát foglaltak le.
    A gyanú szerint egy a csörögi és környékbeli kábítószer-kereskedelemhez szorosan kapcsolódó férfi terjedelmes ügyfélkört látott el egy ideje kristállyal és fűvel.
    A rendőrök hónapok óta gyűjtenek információt az ügyben. A rajtaütésekben részt vettek a vármegyeiek mellett a gödöllői és a váci rendőrök is.
    A rendőrség digitális mérleget, marihuánát, új pszichoaktív anyagnak minősülő kristályt, őrlőt, füves cigarettákat, mobiltelefonokat és több százezer forintot foglalt le.
    A kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vett férfi nem tett vallomást, a rendőrök a letartóztatását kezdeményezték. A másik három - szabadlábon védekező - férfit kábítószer birtoklása vétségével gyanúsították meg. 
Budapest, 2024. január 25., csütörtök (MTI)