Sport - Életmód

A mogyoródi Szent László Kilátó-Kápolna lett idén az Év kilátója

hrabopress küldte be 2023. 11. 02., cs - 15:12 időpontban

Mogyoród, 2023. október 27., péntek (MTI) - A mogyoródi Szent László Kilátó-Kápolna nyerte el idén az az Év kilátója díjat, amelyet négy éve minden évben szavazással választanak meg - mondta a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára a Pest vármegyei Mogyoródon pénteken.

Nemzetközi díjlovas és lovasterápiás verseny lesz Fóton

hrabopress küldte be 2023. 09. 27., sze - 14:52 időpontban

Világkupa-fordulóval és fogyatékossággal élő gyerekversenyzőkkel rendezi meg péntektől vasárnapig a Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas és Lovasterápiás Versenyt Fóton a Magyar Lovasterápia Szövetség és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ).

Átadták a vácdukai pihenő és rekreációs parkot

hrabopress küldte be 2023. 09. 27., sze - 14:44 időpontban

Vácduka, 2023. szeptember 23. A vácdukai pihenő és rekreációs park az átadás napján, 2023. szeptember 23-án.

A park több mint 170 millió forint vissza nem térítendő támogatásból készült el. A pályázati forrás segítségével tizenhatezer négyzetméter zöld felületen családbarát közparkot alakítottak a sportpályához közel. MTI/Kovács Attila

Somlói rekord, vidám felnőttek és boldog gyerekek az első Soml(y)ói-Feszt-en Fóton

hrabopress küldte be 2023. 06. 20., k - 11:45 időpontban

Kezdjük talán a legfontosabbal! A Soml(y)ói-Feszt egy olyan kezdeményezés volt, amely a Somlóit összekötötte Fóttal. És amely sütemény, reményeink szerint hamarosan Hungarikum is lesz.

Most elég csúszós lesz a táncparkett, inkább üljünk le és gondolkozzunk

hrabopress küldte be 2023. 03. 08., sze - 14:17 időpontban

Az étkezéseinkkel kapcsolatban sok badarság kering a világhálón. Ezek közé tartoznak a zsírok, főleg állati zsíroktól való rettegés, rosszat tesznek a szívünkkel, az ereinkkel, hizlal. Mégis kövérebb a népesség mint valaha.

Csökkentett zsírtartalmú élelmiszerekkel vagyunk ellátva, ezek ízletesebbé úgy tehetők, ha tömködünk beléjük cukrot és sót így megváltoztatjuk a zsírok fajtáját.

Mindenkinek van egy 400 feladatot ellátó robotja

hrabopress küldte be 2023. 01. 26., cs - 07:17 időpontban

Ki az aki szeretne otthonra egy önjáró takarító robotot, aki csak porol ,takarít, mosogat, elpakol ,vasal, mos, a szemetet kiviszi. Nem túl nagy és az akkumulátort alig kell tölteni , ha ne talán kiesik belőle egy alkatrész ,meg sem érzi megy tovább.Ha ez a robot táncolna is a Foxtrott lenne a neki való .