Sport - Életmód

Meghalt a 17 éves pilóta

hrabopress küldte be 2024. 06. 26., sze - 16:07 időpontban

Egy vitorlázó repülő turbulenciába került és lezuhant a dunakeszi repülőtér mellett, az alagi lóversenypálya szélén vasárnap kora délután.

A vitorlázót vezető fiatal nő elvesztette az eszméletét és beszorult, súlyos láb- és fejsérüléseket szenvedett. Őt a fővárosi hivatásos és az újpesti önkéntes tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek, akik mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A fiatal lány a kórházban belehalt sérüléseibe.

Gödöllői uszoda: Női vízilabda olimpiai felkészülés - Könnyed magyar győzelem Kanada ellen

hrabopress küldte be 2024. 06. 26., sze - 13:53 időpontban

A párizsi olimpiára készülő magyar női vízilabda-válogatott nagyon simán, hét góllal nyert a kanadai nemzeti együttes ellen szombaton, a gödöllői uszodában rendezett barátságos mérkőzésen.

MÁV: péntektől ismét megvásárolható a szezonális Dunakanyar napijegy

hrabopress küldte be 2024. 05. 13., h - 18:52 időpontban

Ismét megvásárolható péntektől a szezonális Dunakanyar napijegy, amely a MÁV-Volán-csoport térségben közlekedő, illetve a Mahart kijelölt járatain is érvényes lesz - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön a vasúttársaság honlapján.

Több mint 150 fiatal sportoló kötött szerződést a Magyar Honvédséggel

hrabopress küldte be 2024. 03. 06., sze - 13:16 időpontban

Gödöllő, 2024. március 1., péntek (MTI) - Több mint 150 fiatal sportoló kötött szerződést a Magyar Honvédséggel pénteken, az újoncok a versenysport mellett önkéntes tartalékos katonaként teljesítenek majd szolgálatot.

Miért nehéz lefogyni?

hrabopress küldte be 2024. 02. 28., sze - 14:16 időpontban

Veled is előfordult már, hogy a kezdeti sikerek után egyszerűen megállt a fogyásod? Már alig ettél valamit, súlyod mégsem csökkent?

 Tudtad, hogy szervezeted természettől fogva úgy van programozva, hogy a fogyás nehéz legyen? Ugye ez szerinted is nagyon igazságtalan a természet részéről! Pedig tulajdonképpen logikus „döntés” a szervezetedtől, hiszen ő azért felel, hogy egészségesen életben tartson, és nem foglalkozik azzal, hogy Te csinosabb szeretnél lenni.

 Mi történik, amikor Te elkezdesz fogyókúrázni?

Te tudtad hogy miért fontosak a B-vitaminok?

hrabopress küldte be 2024. 02. 09., p - 09:56 időpontban

Most bemutatjuk egyesével a B-vitamin család tagjait! 

A B-vitaminok elengedhetetlenek az idegrendszer megfelelő működéséhez és az immunrendszer erősítéséhez. Szerepet játszanak a szív egészségének megőrzésében, valamint a haj és a bőr szépségének fenntartásában is.

A mindennapokban rengeteg a feladat, határidők határolják életünket, rohanunk ... stb.

Célszerű kiegészíteni az étrendet a B-vitamin család tagjaival, mivel ezek vízoldékony vitaminok, így könnyen kiürül a szervezetből.

Az a cél, hogy a betegeknek minél kevesebbet kelljen várni az orvosnál

hrabopress küldte be 2024. 01. 30., k - 17:04 időpontban

Kistarcsa, 2024. január 19., péntek (MTI) - Az országos Járóbeteg Irányítási Rendszer (JIR) feladata, hogy a várakozási idő a betegek számára minél jobban csökkenjen, és minél hamarabb orvosi ellátáshoz jussanak - mondta a Belügyminisztérium (BM) parlamenti államtitkára pénteken Kistarcsán.

A mogyoródi Szent László Kilátó-Kápolna lett idén az Év kilátója

hrabopress küldte be 2023. 11. 02., cs - 15:12 időpontban

Mogyoród, 2023. október 27., péntek (MTI) - A mogyoródi Szent László Kilátó-Kápolna nyerte el idén az az Év kilátója díjat, amelyet négy éve minden évben szavazással választanak meg - mondta a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára a Pest vármegyei Mogyoródon pénteken.